BEATLES (2019)

I anledning af 50-året for Beatles’ ikoniske Abbey Road album, samarbejdede MaJazz-koret med trioen Baun On Beatles om en nytænkende koncert, med fokus på fortolkninger af de kendte og mindre kendte Beatles-numre i originale arrangementer.

Baun On Beatles er en jazz-trio, der fortolker Beatles sange med respekt, nerve og sofistikerede arrangementer. Baun On Beatles består af tre musikalske legekammerater med en fælles passion for Beatles og jazz. Lyden er akustisk, sprød og dynamisk, – og guitarerne er skiftet ud med et klaver. Pianist og sanger Søren Baun er vokset op med Beatles på pladespilleren og har gennem tiden lavet sine egne versioner med inspiration fra jazz, latin, soul og funk.

MaJazz havde 2 skønne koncerter med Baun On Beatles i november 2019. Den første koncert i Café Slotsbio i Hillerød gik fantastisk, selvom biograflokalet udstrålede filmisk mørke, hvor publikum lod sig forføre af de skønne Beatlesnumre.

Koncerten i Skovshoved var ikke mindre succesfuld. Kirken var så fuld, at der måtte ekstra stole ind, så stemning og klang var helt i top.

Dirigent Niels Bosworth charmerede alle med stor humor sikkert igennem sammen med Søren Baun, og Sørens smukke stemme og fantastiske arrangementer sammen med sin gruppe og MaJazz-koret som medspiller var særlig stemningsfuld og publikum sang med i både Slotsbio og i Skovshoved Kirke på det sidste nummer.

Se flere af vores projekter

BEATLES (2019)

I anledning af 50-året for Beatles’ ikoniske Abbey Road album, samarbejdede MaJazz-koret med trioen Baun On Beatles om en nytænkende koncert, med fokus på fortolkninger af de kendte og mindre kendte Beatles-numre

Læs mere »

ORDENE I MUSIKKEN (2017)

”Nogle gange sætter en melodi idéen i gang til teksten. Andre gange giver et digt inspiration til musikken. MaJazz præsenterer både musikken og teksten i en ny ramme.” Det var

Læs mere »