ORDENE I MUSIKKEN (2017)

”Nogle gange sætter en melodi idéen i gang til teksten. Andre gange giver et digt inspiration til musikken. MaJazz præsenterer både musikken og teksten i en ny ramme.”

Det var introduktionen til MaJazz’ første koncert under ledelse af Niels Bosworth, som var tiltrådt som ny dirigent for MaJazz i januar 2017.

MaJazz og Ole Kock Hansens kvartet bød på en dejlig eftermiddagskoncert i Gilleleje Bibliotek, Kulturhavnen, den 29. april 2017. På programmet var ”jazzrytmer, harmoni og poesi” – stemningsfulde sange, sunget a cappella eller til akkompagnement. Der var sange over tekster som f.eks. digte af Emily Dickinson – ”ordene i musikken” – også reciteret – samt romantiske sange og salmer. Desuden underholdt Ole Kock Hansens kvartet med lækker instrumental jazz.

Dirigent Niels Bosworth, som har arbejdet med rytmisk musik siden 2002, også som sanger og arrangør, fortalte inspirerende om tankerne bag dagens program, og publikum satte stor pris på denne spændende måde at præsentere tekst og musik.

Se flere af vores projekter

BEATLES (2019)

I anledning af 50-året for Beatles’ ikoniske Abbey Road album, samarbejdede MaJazz-koret med trioen Baun On Beatles om en nytænkende koncert, med fokus på fortolkninger af de kendte og mindre kendte Beatles-numre

Læs mere »

ORDENE I MUSIKKEN (2017)

”Nogle gange sætter en melodi idéen i gang til teksten. Andre gange giver et digt inspiration til musikken. MaJazz præsenterer både musikken og teksten i en ny ramme.” Det var

Læs mere »