Om os

Et kor i bevægelse

MaJazz blev startet 1985. Vi er i dag ca. 50 kormedlemmer, som naturligvis er med i koret for at synge, lære nyt, blive bedre og ikke mindst opføre det, som vi kan for et publikum. Samtidigt har vi det sjovt og udfordrende – man bliver jo som bekendt simpelthen stjerneglad af at synge..

Koret er velfungerende med mange aktive medlemmer, som fordeler de forskellige opgaver, der hører til en kororganisation som MaJazz. Selv store arrangementer som korturnéer til udlandet fungerer helt fantastisk, og får koret til at swinge endnu bedre – både musikalsk og socialt. MaJazz har rejst i Sverige, Grønland, Schweiz, Færøerne, Slovakiet og Ungarn samt Sønderjylland og Slesvig.

MaJazz afholder 6-8 koncerter om året, fra lokale kulturelle arrangementer til koncerter i kulturhuse og kirker rundt om i Nordsjælland og Københavnsområdet

Eksempler på musikalsk samarbejde:

Bands

Byens Big Band, Hillerød og Great Danes Big Band samt den latinamerikanske gruppe Titicaca.

Musikere

Komponister

Tekstforfattere

Ebbe Kløvedal Reich og Lisa Freeman.

Sangsolister ved opførelse af større korværker:

Malene MortensenMette Damm og Katrine Muff Enevoldsen samt Vibeke Bjergaard Aggeboe som har deltaget som solist i flere korværker opført af MaJazz.

46425080_1628740803896818_6298969946500104192_n

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.