35 års korjubilæum

Majazz’ musikalske profil spænder over flere hundrede års musik, fordelt på den rytmiske, den folkelige og den klassiske genre. Nu mere end 35 år efter at navnet blev slået fast som et kendingsmærke for den musik, koret ville arbejde med, kan vi konstatere, at denne kombination har kunnet tale til og begejstre et halvt hundrede ambitiøse sangere fra Hillerød og store dele af Nordsjælland. 

Selv om koret fyldte 35 år i 2020, er vi ingenlunde tilbagelænede. Nej, her gælder det om at udfordre de naturlige fysiske og mentale rynker. Den ”scrub-creme” hedder kompetent korledelse, samarbejde med professionelle musikere og solister samt gymnastik for stemmebåndene ved professionel stemmetræning.

Vi glæder os til – så snart det kan lade sig gøre, at fejre jubilæet med en række koncerter i slutningen af 2021 og i 2022.

Se flere af vores projekter

KORSTART DEN 17. AUGUST 2021!

Vi har som resten af verden været underdrejede pga CoViD-19, men nu kan vi med glæde meddele, at vi starter efterårssæsonen 2021 tirsdag, den 17. august på Byskolen på Carlsbergvej

Læs mere »

35 års korjubilæum

Majazz’ musikalske profil spænder over flere hundrede års musik, fordelt på den rytmiske, den folkelige og den klassiske genre. Nu mere end 35 år efter at navnet blev slået fast som

Læs mere »