35 års korjubilæum

Majazz’ musikalske profil spænder over flere hundrede års musik, fordelt på den rytmiske, den folkelige og den klassiske genre. Nu mere end 35 år efter at navnet blev slået fast som et kendingsmærke for den musik, koret ville arbejde med, kan vi konstatere, at denne kombination har kunnet tale til og begejstre et halvt hundrede ambitiøse sangere fra Hillerød og store dele af Nordsjælland. 

Selv om koret fyldte 35 år i 2020, er vi ingenlunde tilbagelænede. Nej, her gælder det om at udfordre de naturlige fysiske og mentale rynker. Den ”scrub-creme” hedder kompetent korledelse, samarbejde med professionelle musikere og solister samt gymnastik for stemmebåndene ved professionel stemmetræning.

Vi glæder os til – så snart det kan lade sig gøre, at fejre jubilæet med en række koncerter i slutningen af 2021 og i 2022.

Se flere af vores projekter

KORSTART DEN 18. JANUAR 2022!

I efterårssæsonen 2021 blev det trods alle odds muligt at øve os med et næsten halveret kor. I slutningen af november havde koret så den dejlige oplevelse at kunne give

Læs mere »

35 års korjubilæum

Majazz’ musikalske profil spænder over flere hundrede års musik, fordelt på den rytmiske, den folkelige og den klassiske genre. Nu mere end 35 år efter at navnet blev slået fast som

Læs mere »