Efterårskoncerter 2019

mail
nyhedsbrev logo 
 Nyhedsbrev nr. 434 - 18. maj 2021      
 
 

Hej Gæst,

I anledning af 50-året for Beatles' ikoniske Abbey Road album, har det rytmiske kor MaJazz og trioen Baun On Beatles samarbejdet om en nytænkende koncert med fokus på fortolkninger af de kendte og mindre kendte Beatles-numre i originale arrangementer.

Baun On Beatles er en jazz-trio der fortolker Beatles sange med respekt, nerve og sofistikerede arrangementer. Baun On Beatles består af tre musikalske legekammerater med en fælles passion for Beatles og jazz. Lyden er akustisk, sprød og dynamisk - og guitarerne er skiftet ud med et klaver. Pianist og sanger Søren Baun er vokset op med Beatles på pladespilleren og har gennem tiden lavet sine egne versioner med inspiration fra jazz, latin, soul og funk.

MaJazz glæder sig til sammen med Baun On Beatles at synge og spille de skønne Beatles-numre ikke mindre end 2 gange i november:

Søndag, den   3. november 2019, kl. 15:00 i Café Slotsbio i Hillerød og

Søndag, den 17. november 2019, kl. 16:00 i Skovshoved Kirke

MaJazz - som består af 50 sangglade medlemmer - er et amatørkor med rødder i den danske kortradition. Inspireret af de dirigenter, koret i årenes løb har samarbejdet med (f.eks. John Høybye og Ole Hannibal m.flere), har repertoiret udviklet sig i forskellige retninger - men kodeordet for MaJazz er stadigvæk "rytmisk musik".

Siden januar 2017 er koret med fornyet fokus på især jazzmusikken, blevet ledet af dirigent Niels Bosworth. Niels har arbejdet med rytmisk vokalmusik siden 2002, som sanger, arrangør og korleder. Han er uddannet på Københavns Universitet og fra Det Jyske Musikkonservatorium med hovedfag i Rytmisk Kor Ledelse. Som korleder arbejder han med kor og vokalgrupper i Danmark og giver workshops og coaching rundt i Nordeuropa.

Kom og lyt en af ovennævnte dage til de mange dejlige Beatles arrangementer.

Vedlagt følger vores plakat til den første koncert i Café Slotsbio.

Entré: Voksne 100 kr., unge u. 25 år 75 kr., børn u. 12 år gratis.

                                         

 
site top2
--
   
--
Vedhæftninger
majazz_og_baun_on_beatles_plakat_1.pdf