MaJazz koncert 24.11

mail
nyhedsbrev logo 
 Nyhedsbrev nr. 365 - 18. maj 2021      
 
 

Hej Gæst,

 

Koncert med MaJazz-koret og Kathrine Windfeld kvartet

dirigent Niels Bosworth

lørdag den 24. november kl 15

Præstevang Kirke, Tamsborgvej 2, 3400 Hillerød

Entré: voksne 75 kr, unge u. 25 år: 50 kr, børn u. 15 år: gratis

Swingende jazz med et touch af jul.

MaJazz byder adventstiden velkommen med en hyggelig, inspirerende og forfriskende koncert.

Koret akkompagneres af Kathrine Windfelds kvartet, som også byder ind med instrumentale jazz arrangementer.

Eftermiddagen byder på både engelske carols og amerikanske julestandards samt svensk og dansk jazz og desuden en smagsprøve på danske julesange i jazzede udgaver.

MaJazz-koret

MaJazz har hjemsted i Hillerød med ca. 48 medlemmer. Navnet står for Madrigaler og Jazz, som var konceptet, da koret blev startet i 1985. I årenes løb og inspireret af de dirigenter, koret har arbejdet med, har repertoiret udviklet sig i forskellige retninger, men den gennemgående genre for MaJazz er rytmisk musik.

Dirigenten

Niels Bosworth arbejder primært med rytmisk vokalmusik og har gjort det siden 2002 som sanger, arrangør og korleder. Han er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium med hovedfag i rytmisk musik, og som korleder arbejder han både med kor og vokalgrupper og giver workshops og coachings rundt i Nordeuropa. Ud over traditionel rytmisk korledelse med fokus på jazz og pop arbejder Niels også med improvisationsmusik som f.eks. circle songs samt stomp og human beatbox.

Kvartetten

MaJazz akkompagneres af Kathrine Windfeld, piano; Anton Langebæk, bas; Linus Karlsson, saxofon og Lasse Sørensen, trommer.

Kathrine Windfeld

er jazzpianist og verdenskendt som solist, komponist og leder af sit anerkendte orkester ”Kathrine Windfeld Big Band”. Som den eneste danske jazzmusiker har hun modtaget Statens Kunstfonds 1-årige arbejdslegat 2 år i træk (2017 og 2018). Med sig denne eftermiddag har hun en håndplukket gruppe af etablerede, talentfulde musikere fra Ørestadsområdet.

 
site top2
--
   
--